UWV als Hersenkraker op de NAD

UWV organiseert in samenwerking met Regioplan een interactieve sessie over de kennisbehoeften op het gebied van arbeid en gezondheid.

In de huidige arbeidsmarkt is het essentieel dat iedereen kan (blijven) deelnemen aan de maatschappij. Goede kennis over arbeid en gezondheid is daarbij onmisbaar, zowel voor professionals, beleidsmakers, als voor dienstverlenende organisaties. Er is bovendien behoefte aan nieuwe kennis door de vele recente ontwikkelingen, zoals de groeiende vraag naar bedrijfs- en verzekeringsartsen, de noodzaak voor professionalisering en vakmanschap, preventie van arbeidsongeschiktheid en de wens naar een meer persoonlijke benadering in de dienstverlening.

Tijdens deze interactieve sessie verkent UWV samen met Regioplan de vraag: Welke kennis hebben we nodig en hoe kunnen we deze optimaal benutten? We schetsen het huidige kennislandschap binnen arbeid en gezondheid en bespreken de rol van verschillende kennisorganisaties. Vervolgens bepalen we gezamenlijk welke kennis écht nodig is om de arbeidsmarkt toekomstbestendig en inclusief te maken, en wat er nodig is om deze kennis effectief te benutten en in te zetten. Deze sessie biedt volop ruimte om ideeën uit te wisselen en samen tot concrete inzichten te komen.

Doe mee en draag bij aan een arbeidsmarkt waarin kennis het verschil maakt!

Meer informatie over programma en sprekers: https://www.arbeidsmarktdag.nl/

Aanmelden kan via: https://www.arbeidsmarktdag.nl/programma/

LAATSTE NIEUWS