Laatste kans: Early Bird tickets voor de NAD

πŸ“’ Grijp je kans en verzeker je Early Bird tickets voor de Nederlandse ArbeidsmarktDag!

Profiteer van kortingen tot wel €40-85 met onze Early Bird tickets! πŸš€ Wees er snel bij, want deze speciale aanbiedingen voor vroege vogels en studenten zijn slechts beschikbaar tot 1 augustus. Na deze datum gaan de prijzen omhoog.

Deze unieke dag wordt georganiseerd voor professionals uit diverse sectoren, waaronder bedrijven, publieke instellingen, onderzoeksbureaus, universiteiten en hogescholen. Ook jonge onderzoekers worden aangemoedigd om deel te nemen en maken kans op de jongerenprijs. Aarzel niet om deze uitnodiging te delen met je netwerk!

Mis deze gelegenheid niet om tegen een gereduceerde prijs deel te nemen aan een dag vol waardevolle inzichten en inspiratie. Met jouw Early Bird ticket krijg je toegang tot een gevarieerd programma, samengesteld door het nieuwe bestuur van de Nederlandse ArbeidsmarktDag. Ontmoet en discussieer met beleidsmakers, onderzoekers en praktijkprofessionals over de laatste ontwikkelingen op het gebied van werk en arbeidsmarkt.

Wacht niet langer en verzeker jezelf van jouw Early Bird tickets! Reserveer nu via de website πŸ‘‰ Tickets – NAD of koop tickets direct via πŸ‘‰ Eventbrite

LAATSTE NIEUWS